Aktuálně řešíme problém s objednáváním, prosíme o trpělivost.

Tip na 5 legendárních filmů s konopnou tematikou

cbweed a netflix filmy weed

Předvánoční čas je krásný – ulice a domy jsou vyzdobené světýlky a hrají všemi barvami, z rádia hrají vánoční písně a děti pomalu nechtějí spát z nedočkavosti, co najdou letos pod stromečkem.

Tohle období nás ale umí i připravit o nemalou dávku energie. Světlá část dne trvá přibližně jen 8 hodin, chladné a pochmurné počasí nám taky nijak nepřidá a protiepidemická nařízení už jsou jen třešničkou na dortu.

Zahoďte starosti na chvíli za hlavu a načerpejte síly u filmů s marihuanou, u kterých se rozhodně nebudete nudit. Těchto pět snímků vám jistojistě vykouzlí úsměv na tváři a naladí vás na vlnu dobré nálady.

Nenechte se odradit kritickým hodnocením na ČSFD. Tyto odlehčené komedie jsou totiž ve stejném žebříčku jako dramata, dokumenty a další zcela odlišně hodnotné filmy, vybrané komedie proto získávají relativně nízké procentuální hodnocení. My jsme pro vás však vybrali filmy, u kterých si zaručeně odpočinete a naladíte se na podobnou notu jako hlavní hrdinové.

Kdo hulí, ten umí

Asi největší filmová klasika spojená s marihuanou. Dva dobří kamarádi se stanou pravidelnými kuřáky ne tak zcela lékařského konopí, což má na ně velmi neobvyklé účinky – roste jejich IQ. Díky tomu se jim podaří dostat na Harvard a získat tak jedinečnou šanci na lepší život. Prestižní univerzita je však pro tyto parťáky prostředím, do kterého příliš nezapadají a její žáci i profesoři tak s těmito dvěma zažívají nemalou porci zábavy. Tento film najdete i na Netflixu.

Odkaz na přehled filmu a trailer

kdo%20huli%20ten%20umi

Travička zelená

Seth Rogen se v roli huliče a flákače Lenocha Dale stane svědkem vraždy, ve kterém má prsty zkorumpovaná policistka a úspěšný drogový dealer. V první chvíli se mu sice před nimi podaří uniknout, svědectvím vraždy si však podepisuje ortel smrti, a tak se snaží dělat všechno proto, aby se mu vyhnul. V útěku mu pomáhá jeho dobrý kamarád Saul (James Franco), který je mimo jiné dealerem. Celý film se odehrává na vlně kouře odrůdy Pineapple Express a nepostrádá akci ani vytříbený humor.

Odkaz na přehled filmu a trailer

travicka yelena

Zahulíme, uvidíme

Legendární třídílná zábava. Tak by se dala ve zkratce popsat tato trilogie s nekorektními vtipy a hustým dýmem trávy.

V prvním filmu se rozhodnou dva kámoši Harold a Kumar oslavit společně konec pracovního týdne, což ve spojení s marihuanou přináší nespočet vtipných příhod a zážitků, včetně jízdy na gepardovi, setkání s Neilem Patrickem Harrisem a opravdu divokou party. Je to prostě legen… počkejte si… dární!

Odkaz na přehled filmu a trailer

Ve dvojce se Harold s Kumarem snaží dostat z vězení. Série problémů začne během jejich letu do Amsterdamu (proč si vybrali zrovna tuhle cílovou destinaci pravděpodobně odhadnete sami), když si jedna z cestujících myslí, že je Kumar terorista. Parta kamarádů se tak ocitá za mřížemi, naštěstí se jim však podaří uniknout na svobodu, kde se setkávají s jedním starým známým, se kterým se nikdy nenudí.

Odkaz na přehled filmu a trailer 

Třetí film je vánoční speciál a s ním přichází také speciální porce zábavy. Harold s Kumarem se společně vydají na trip. Ovlivnění drogama se snaží najít náhradu za poničený vánoční stromeček. Během výpravy se setkávají se skutečným Santou, jejich těla a svět okolo se promění v plastelínu a jinýma očima vidí nedopatřením svět okolo i malá holčička. A aby toho nebylo málo, Neil Patrick zjišťuje, jak to vypadá v nebi. Chtěli byste to zjistit taky?

Odkaz na přehled filmu a trailer

zahulime uvidime konopny film

Mac & Devin Go to High school

Tento snímek obsadil dva legendární rappery Snoop Dogga, ztvárňujícího Maca a Wize Khalifu, který hraje Devina. Oba dva jsou studenty střední školy a oba dva jsou úspěšní – tedy každý trochu jinak. Devin je premiantem s vyhlídkami na zářnou budoucnost a Mac zase velmi úspěšný dealer. Opravdu zajímavé to začíná být ve chvíli, kdy se rozhodnou spojit síly v jejich prospěch. Jak to dopadne? To už vám nebudeme prozrazovat.

Odkaz na přehled filmu a trailer

mac a devin go to high school 

High School

Tato neotřelá zelená komedie plní sny každému, kdo si v životě lámal hlavu nad tím, co by se asi dělo, kdyby snědla kouzelné koláčky celá škola. Vzorný student Henry se totiž rozhodne pro jednou zkusit něco zajímavějšího než trávit odpoledne v učebnicích. Henry si dá joint, ale následně zjistí, že má ředitel školy v plánu nechat otestovat všechny žáky na drogy, Henry proto s jeho kamarádem vymyslí sofistikovaný plán – upéct brownies pro celou střední.

Odkaz na přehled filmu a trailer

high school

Používáme ověření věku Adulto